Trött

Trött är nog ett väldigt bra och sammanfattande ord för hur jag känner mig just nu. För tillfället ligger jag i min säng efter att ha ätit och innan det tränat barnen i fotboll. Det var kul och skönt! Dagen har annars innehållet skoterkurs, uppskrivning, planering inför morgondagens mattävling och bönegrupp. Jag känner mig typ stressad av någon anledning, vet inte varför men jag hoppas att den känslan försvinner snart!

Igår efter skolan åkte jag och Imme till Tärnaby för att äta och dessutom infinna oss på fotbollklubbens styrelsemöte. Det var trevligt fastän vi inte sade och tillförde så mycket, Goa människor var det ändå! :)

I måndags kväll hade vi skoterkurs i tre timmar och jag kan säga att jag var trött efter detta.

Det har varit långa och jag har upplevt dem som ganska intensiva dagar och jag har typ aldrig slappnat av. Vi har ju dessutom flyttat upp på fjället nu så det tar ju ett tag att komma till och från sovplatsen. De två första morgnarna var ganska kaos. Första dagen fick Johannes inte i fötterna i sin pjäxor och andra dagen försov vi oss och tog oss ber på vita blixten på vinterleden. Inga topp 10 morgnar, men nu kan det som bara bli bättre. I morse gick allt galant!

Nu skall jag bara ta igen det lugn jag missat den senaste tiden...

Ha det bra! Kram Elin