Med Bjarne

Samma dag som jag köpte min cykel hade Bjarne namnsdag och därför har min cykel fått det namnet. I kväll har jag och Bjarne varit ute på äventyr. Jag har nämligen jobbat ikväll och istället för att fara med bussen cyklade jag till jobbet. Det gick bra och snabbare än förra gången men nu ligger jag här hemma med halsont och huvudvärk. Hoppas det bara är något tillfälligt! Eftersom jag inte cyklat långa sträckor särskilt mycket så har min rygg inte riktigt blivit van vid den ganska liggande sittställningen så både den och jag har fått härdas en aning. Det bästa är att det bara kommer bli bättre och min kropp kommer bli än mer van. När jag skulle cykla hem från jobbet var jag inte så värst kaxig, inte särskilt sugen på att cykla 3,5 mil efter att ha känt att halsen bara blivit värre och värre på jobbet. Det var bara till att bita ihop och cykla på. Cykeln är i alla fall king!

Jag sov som sagt på jobbet i natt och kom hem efter nio på morgonen. Hemma gjorde jag inte särskilt mycket, tog det lungt och tittade på Johannes som packade ihop sina saker. Vid två for jag iväg mot jobbet igen så var inte hemma värst länge... Hux flux så har även denna dagen gått. Johannes har farit så nu har jag huset för mig själv. Nu har jag just druckit te och tittar på fotboll. Allt gott! 

Jag måste erkänna att jag saknar Västergötlands slätter. Norrländska jordbruket är liksom inte samma sak med sina åkrar omringade av skog. Men det är fint ändå. 

Längst ner i bild (det svarta, jag vet att bilden inte är den bästa direkt) är en slags cykelväska vi fått av Johannes far Lasse. Jag måste känna att den där lilla saken gav mig en ganska proffsig känsla. En lite prylcykelväska liksom, det ni! 

Här är jag vid "Stornorrforsens kraftverk" och solen ville slå mig följe! 

Till sist, en cykelselfie.