Åh

Att komma hem är så skönt. Ta av sig skorna, dricka lite te, bråka lite med Boas och prata med Stajna är en skön avrundning på dagen. Jag har varit i skolan, hemma, på träning och hemma hos Zacke och Rebecka ikväll. Fin dag helt enkelt. Solen har skinit också och nu var himmelen alldeles rosa. Igår var också en solig dag. Vi var på studiebesök med klassen på ett pappersbruk utanför Umeå och gick rundvandring där. Intressant att se hur det hela gick till men jag blev lite bekymrad över att det här med mansdominansen var så  otrolig tydlig. Tråkigt att det skall behöva vara så men samtidigt skulle jag, som tjej, inte vilja jobba där heller. Knepig situation. Efter besöket satt Linnea och jag ute i solen och gjorde frågor till jägarexamen. Sen hade vi jägarexamen och sist for jag iväg på lite planering för en grej. När jag kom hem vid nio satt Johannes här och gjorde mig glad. Spontanbesök är fina grejor! 

I morgon har jag ingen föreläsning men det väntar plugg här hemma. På eftermiddagen drar Emil, Matilda, Johannes och jag till Hemavan. 

Boas favoritknä törs jag nog faktiskt säga är mitt. Mysigt och det gör mig glad! Det är liksom inte alla som har ett så skönt knä (tydligen).