Det tummar vi på

Igår satt Stina och Lewi här hemma och tittade på tv-gudstjänst och sedan dess är det en barnlåt som gått om och om igen på repeat. Den är väldigt fin - om att vi skall tro på varandra - och tumma på det. Den har liksom präntat in sig i min hjärna vilket i och för sig är trevligt men lite omväxling skadar nog aldrig. Tur att det är en fin låt ändå! Idag har jag varit i skolan, varit hos fåren, tvättat, fixat, donat och nu ikväll tränat. Intervallmåndag i vanlig ordning. Men tjenare så trött jag var och är i benen efter gårdagens match. Är inte riktigt van för säsongen ännu men det kommer. Här hemma gjorde Stina två megastora mackor till mig så nu är jag proppmätt! 

Dagens nice var helt klart när jag gick med Boas till fåren, han skötte sig exemplariskt bra(!) och när Johannes kom springandes förbi på sin löprunda. Vilken tajming! Mer sådant! Annars verkar jag vara inne i en lite stressig period vilket är lite sådär. Märker att jag blir uppstressad av det ena och det andra i onödan. Därför kommer sig lite påskledighet väl på sin plats! 

Ha det så bra! Kram från Elli. 

Ibland alltså. När jag kom hem från skolan skulle han upp i mitt knä och lägga sig där för att försöka somna. Det var lite svårt för han är liksom lite för stor. Han är för söt alltså! 

En sådan matte och syster hon är! Gör mackor sådär bara.